06-37433715 info@jabasup.nl

Kom SUP-lessen volgen bij Jaba SUP!

Veel mensen zullen het suppen  een keer ervaren doordat ze hebben deelgenomen aan een clinic, bijvoorbeeld in de vorm van een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Tijdens een clinic sta je gemiddeld 1,5-2 uur op een board. In het begin zal je starten op je knieën om vervolgens al snel te kunnen gaan staan. De een gaat dit soepel af, de ander heeft hier wat moeite mee omdat de benen niet op lijken te houden met trillen. Na ongeveer 2 uur stap je weer af en zal je de volgende dag hier en daar wat spieren voelen. Dit is niet vreemd want met suppen gebruik je nagenoeg je hele lichaam en zal je de eerste keer vooral de spieren voelen die je normaal gesproken in je dagelijks leven nauwelijks aanspreekt.

Het volgen van een clinic is leuk, helemaal om kennis te maken met het suppen. Spreekt het suppen je aan? Kom dan eens (terug) bij Jaba SUP. Wij geven namelijk ook (introductie)lessen. In kleine groepjes gaan we het water op om de techniek verder uit te werken en te verbeteren. Je zult merken dat je steeds meer ontspannen op het board staat en het suppen kunt gaan ervaren als een zeer ontspannende activiteit of als juist als een (intensieve) workout. Het suppen wordt nu eigenlijk pas echt leuk.
Deze introductie- lessen bestaan uit een 3 tot 5 tal lessen waarbij techniek, houding, veiligheid en materiaalgebruik centraal staan.

Wil je na deze (introductie)lessen verder? Dan biedt Jaba SUP (ontspannende) tochten aan waarbij we vanaf verschillende locaties vertrekken om zo elke keer een nieuw stukje te ontdekken vanaf het water.

Wil je liever een intensieve workout waarbij SUP centraal staat? Kijk dan eens bij de SUP-fit lessen. Tijdens deze lessen worden er zowel op de kant als op het water oefeningen gedaan om je lichaam een complete workout te geven. Kracht, snelheid, behendigheid, (duur)uithoudingsvermogen komen hierbij onder andere aan bod.

In de winter kijken we of er genoeg animo is om bootcamp buiten en sup in het zwembad door te zetten. Zo kan je jaarrond suppen!

Naast de tochten en de SUP-fit lessen is het ook mogelijk privéles te krijgen. Alleen of met een groepje van maximaal 3 personen gaan we het water op en behandelen de bovenstaande zaken. Afhankelijk van de wensen zullen deze lessen of de ontspannende kant opgaan of juist de extra inspannende kant.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je graag wat meer informatie over de lessen neem dan contact op via de mail of telefonisch.

 

 

 

 

 

Neem contact op voor SUP-lessen

SUP-lessen