06-37433715 info@jabasup.nl

Partners van Jaba SUP

Jaba SUP vindt een duurzame relatie met haar partners erg belangrijk. Zet samen de schouders ergens onder en ervaar hoe ver je daarmee kunt komen. Samen ben je sterk!
Vol trots laten wij hier graag zien met wie wij samenwerken.

Restaurant de Kleischuur
Een verrassende horeca gelegenheid aan de rand van het centrum in Gouda op een prachtige stek aan het water. De eigenares, Marleen en haar team zullen je warm verwelkomen in hun gezellig laagdrempelige restaurant. Huur de fluisterboot, een kano of ga Suppen vanaf de Kleischuur en ontdek het mooie centrum van Gouda op een wel heel bijzondere manier.

Yoga Solutions
Yoga Solutions is een Yoga Studio in Nieuwkoop. Stand Up Paddling en Yoga gaan heel goed samen. Nieuwkoop leent zich ontzettend goed om deze mooie combinatie in de praktijk te brengen. In 2015 is de eerste SUP-Yoga activiteit in Nieuwkoop georganiseerd. Dat was zeer goed bevallen. In 2016 zullen er vaker SUP-Yoga activiteiten worden aangeboden.

Groene teamuitjes
Wanneer je een middag of dag-vullend programma wilt hebben, kijk dan eens bij Groene teamuitjes. Jaba SUP biedt in samenwerking met Groene Hartslag SUP en boogschieten aan. Een mooie combinatie van twee activiteiten waarbij je je vrienden of collega’s op een hele andere manier kunt leren kennen. Wil je liever een andere activiteit om te combineren dan kan dat ook. Bel gerust voor de mogelijkheden.

Jachthaven Plaszicht (Tijsterman)
Als je in Nieuwkoop aankomt draai je zo het terrein van Jachthaven Plaszicht op. Vanaf de jachthaven kunt u op verschillende manieren de Nieuwkoopse Plassen bevaren. Dit kan in een fluisterboot, een kano, op een SUPboard of een zeilboot. Al deze vaartuigen zijn te huur bij Jachthaven Plaszicht. Voor of na het varen een lekker hapje en een drankje? Dat kan bij het restaurant.

Buitenplaats de Blauwe Meije
In Zegveld aan de Meije vindt je een gezellig terras aan het water, Buitenplaats de Blauwe Meije. Je bent daar altijd welkom voor een lekker bakje koffie of een theetje en een heerlijk stuk appeltaart. Bij de Blauwe Meije is er op event gebied ontzettend veel mogelijk. Bekijk de website eens voor alle mogelijkheden. De Meije verkennen vanaf een SUPboard? Dat kan natuurlijk ook bij de Blauwe Meije!

Eduvents
Eduvents richt zich op de consument die een Leven Lang wil Leren in de vorm van opleidingen, trainingen, cursussen, lessen, workshops, lezingen, bijlessen, examentrainingen, zelfstudie, thuisstudie, coaching- en begeleidingstrajecten en nog vele andere mogelijkheden. De SUP-fit training sluit perfect aan op het aanbod van Eduvents. Nieuwsgierig geworden wat Eduvents allemaal aanbied? Kijk eens op hun website.

Supboardshop
Supboardshop is onderdeel van Jaba SUP. Supboardshop is sinds 2014 onderdeel van Jaba SUP. Zo is het mogelijk om naast alle SUP-activiteiten mensen ook te adviseren op het gebied van aankoop van supmaterialen.