06-37433715 info@jabasup.nl

Partners van Jaba SUP

Jaba SUP vindt een duurzame relatie met haar partners erg belangrijk. Zet samen de schouders ergens onder en ervaar hoe ver je daarmee kunt komen. Samen ben je sterk! Vol trots laten wij hier graag zien met wie wij samenwerken.

Restaurant de Kleischuur
Een verrassende horeca gelegenheid aan de rand van het centrum in Gouda op een prachtige stek aan het water. De eigenares, Marleen en haar team zullen je warm verwelkomen in hun gezellig laagdrempelige restaurant. Huur de fluisterboot, een kano of ga Suppen vanaf de Kleischuur en ontdek het mooie centrum van Gouda op een wel heel bijzondere manier.

 

Restaurant ZoetWater Nieuwkoop
Wil je een uitje organiseren dan ben je aan het juiste adres bij Restaurant ZoetWater in Nieuwkoop. Een fijn ontvangst met koffie/thee en wat lekkers en na afloop bijvoorbeeld een gezellige BBQ maakt je uitje compleet. Vanaf deze prachtige locatie in Nieuwkoop geven we vanaf 16 mei 2018 suplessen op de woensdagavond. Van 19:00-20:00 uur neemt SUP-instructeur Albert je mee over de Nieuwkoopse plassen. Kijk bij SUP-lessen voor meer info.

 

Supboardshop
Vind je het suppen nou echt leuk en wil je je eigen materiaal aanschaffen? Dat kan ook bij Jaba SUP! Supboardshop is sinds 2014 onderdeel van Jaba SUP. Een gevarieerd en compleet aanbod van de beste merken. Wil je meer weten of wil je materiaal zien en testen? Dat kan op afspraak, ook ’s avonds en in het weekend!

 

Restaurant ZoetWater Nieuwkoop Supboardshop